Tisztelt érdeklődő!

Tisza

Folyóink állapota tettekre sürget, nincs idő tovább várni! A hallállomány fogyatkozik, a vonulási és ívási időszakban varsák és meslencek állják útjukat. A Tisza szakaszain április 1–ig a pergető horgászatot a halászati jog birtokosa tiltja. A halászatot (meslenccel, varsákkal) azt még ebben az időszakban sem. Meddig mehet ez így? Meddig lehet ezt a természet kárára folytatni? Miért nincs igazi horgászturizmus? A folyók mellett élő emberek megélhetését a turizmusból miért akadályozza a jelenlegi állapot? Miért vannak fizetős „műanyag” tavakra terelve horgászaink a nagy fogás reményében? Miért nem a folyókon születnek rekordfogások?

Ezeken az állapotokon, ami folyóvizeinket a mai napig jellemzi változtatni kell, ezt a józan ész is így diktálja! Változik ebben az évben a Halászati Törvény, aminek koncepcióit a Kormány társadalmi vitára bocsátja. Ezért szólít sorába minden érintett, elhivatott, folyóvizeinket szerető és értük aggódó embert a HETT! A tömeg az, aminek az akaratát senki sem hagyhatja figyelmen kívül. Ezért hívunk mindenkit, hogy hangja, elképzelése eljusson a törvényalkotókhoz, és a jelenlegi állapot változzon, a Természet kiigazíthassa a csorbát, amit a jelenlegi szabályozás okoz, okozott.

Várjuk jelentkezését mindenkinek! (cég, egyesület, önkormányzat, magánszemély) Lépjen tagjaink sorába!

Töltse le a Tagfelvételi kérelem elnevezésű nyomtatványt, majd kitöltés után szkennelve küldje el e-mailben! A kérelem elbírálásának feltétele, hogy a tagfelvételt kérő egyesület közgyűlésének Társulásba történő belépésére vonatkozó határozatát a kérelemhez mellékelni szükséges.

elválasztó